Nuorisojohtaja I

NJ 1 lajimaksu mm. ennakkotyöstöstä, materiaaleista, erikoisohjelmasta ja Lasten Liike -koulutuksesta on 60 €. Leiri alkaa nuorisojohtajien osalta jo sunnuntaina 30.6.2024.

Haluatko oppia lasten ja nuorten ohjaamista, ryhmän johtamista sekä ohjaajana toimimista niin Pitkiksellä kuin muuallakin? Nuorisojohtaja -kurssi on yli 15-vuotiaille nuorille tarkoitettu johtamisen ja ohjaamisen peruskurssi. Kurssi toteutetaan kahdessa osassa: ensin NJ1-kurssi, ja seuraavana vuonna NJ2-kurssi. Kurssin molempien osien hyväksytystä läpäisystä saa todistuksen, jota voi käyttää esimerkiksi työnhaussa tai opinnoissa.

NJ1-kurssilla osallistujat saavat viikon mittaisen käytännön taitoja ja teoriaa tarjoavan pohjakoulutuksen, johon sisältyy myös arvioitavia ohjaamissuorituksia, monipuolista liikuntaa sekä luonnollisesti iloista leirimeininkiä. Kurssilla pääsee myös kokeilemaan omia rajojaan niin fyysisesti kuin henkisesti. Pitkiksellä ennenkin olleet leiriläiset saattavat tietää myös nuorisojohtajien omista perinteistä!

Nuorisojohtajakurssin tavoite on antaa osallistujille taitoja, kokemusta ja osaamista toimia erilaisissa ohjaamis- ja johtamistehtävissä. Iän myötä tavat osallistua Pitkikselle muuttuvat, ja Nuorisojohtajakoulutus on luonteva jatkoaskel nuorelle, joka haluaa jatkaa Pitkis-polkuaan. Lisäksi kurssin tärkeä tarkoitus on avata mahdollisuuksia toimia erilaisissa vastuutehtävissä seuroissa, yhdistyksissä tai työelämässä.


Nuorisojohtaja-1 kurssille päästäksesi osallistujan tulee täyttää nuorisojohtaja 1 kurssin hakulomake. Hakulomake lähetetään ilmoittautuessa annettuun huoltajan sähköpostiosoitteeseen helmikuun alussa.

Mikäli hakulomakkeen täyttämisessä on ongelmia, niin laita sähköpostia elina.setala@liiku.fi

Saatuamme hakemuksesi sunnuntai 18.2.2024 mennessä ja sen hyväksyttyämme lähetämme hyväksymisvahvistuksen tekstiviestillä viimeistään viikoilla 8-9 ilmoittautumisen yhteydessä annettuun huoltajan matkapuhelinnumeroon. Teemme valinnat NJ1 leirille vasta hakemusten perusteella, emmekä käsittele myöhässä tulleita hakemuksia. Käsittelemme hakemuksen tietoja luottamuksellisesti silppuamalla vastuuohjaajien paperiversiot ja poistamalla tiedot / videon järjestelmästä leirin jälkeen.

Nuorisojohtaja 1 -kurssille on edelleen mahdollista ilmoittautua, vaikka hakemuksen ensimmäinen deadline on mennyt.Perushinta:185 euroa
Lisämaksu:60 euroa
Yhteensä:245 euroa
Paikkoja jäljellä: 18
Ilmoittautuminen päättyy: 26.05.2024 23:59

Perustiedot Leiriläisen etunimi

Sukunimi

Postitoimipaikka

Huoltajan sähköposti

TapahtumaLEIRIMAKSU JA LEIRIEHDOT 1.-5.7.2024

Pitkis-Sport liikuntaleirin 1.-5.7.2024 perusmaksu leiriläisiltä on 185€ / osallistuja. Yhden päivän mittaisen leiriseikkailun perusmaksu on 35 €.

Yhteistyökumppaniedut:
• Satakunnan ja Turun Osuuskaupan asiakasomistajille alennus on 5€ perusmaksusta. Edun saadakseen on ilmoittautumisvaiheessa ilmoitettava S-kortin jäsennumero, joka on 1146-/1240-alkuinen. Jälkikäteen ei voi tietoja ilmoittaa.
• Länsi-Suomen Osuuspankin omistajajäsenille alennus on 5 € perusmaksusta. Edun saadakseen on ilmoittautumisvaiheessa ilmoitettava jäsenen nimi. Jälkikäteen ei voi tietoja ilmoittaa.
• Kokemäkeläiset saavat 5€ alennuksen perusmaksusta. Edun saadakseen on ilmoittautumisvaiheessa ilmoitettava postinumero (32800/ 32810/32830/32860/32910 tai 32920). Jälkikäteen ei voi tietoja ilmoittaa.

Leiriläinen voi saada vain yhden yhteistyökumppaniedun. Jos perheestä osallistuu useampia lapsia, hinta seuraavilta sisaruksilta on 165€. Mahdolliset lajimaksut (entinen lisämaksu) laskutetaan normaalisti. Hintaan sisältyvät mm. ruokailut, opetus, vakuutus, leirituote ja yleisohjelma.

Lajien alustavat lajimaksut 2024

Autourheilu 90€, budoleiri 40€, eräseikkailu 60€, extremefit 60€, frisbeegolf 25€, futuuri 60€, golf 90€, jääkiekko 90€, keilailu 90€, koripallo 40€, liikuntaseikkailu 60€, luistelu 90€, mailapelit 60€, melonta 60€, nuorisojohtaja 1 kurssi 60€, pallopeli 25€, parkour 60€, perheliikunta 1 ja 2 25€, perheliikunta 3 90€, ratsastus(3xratsastus) 165€, salibandy 25€, seikkailu 25€, sporttiseikkailu 25€, streetdance 25€, taekwondo 40€, telinevoimistelu 25€, uinti 40€


Lajimaksulla katetaan lajien lisäkulut, esim. suorituspaikat (salit, radat, hallit), välinevuokrat (autot, kanootit, kartat ym.), kuljetukset suorituspaikan ja leirialueen välillä sekä lounasruokailuista aiheutuvat erikoisjärjestelyt. Lajimaksut vahvistetaan ennen laskutuksen aloittamista. LiikU pidättää oikeuden muutoksiin.

Peruutusehdot 2024
Jos ilmoittautuminen perutaan 1.3.-5.5.2024 välisenä aikana, peritään ilmoitetulta 30 € käsittelykuluja. 6.5.2024 ja sen jälkeen peruutetusta ilmoittautumisesta peritään puolet leirin perusmaksusta (92,5€). Koko maksu peritään, mikäli peruutusta ei tehdä. Maksulla katetaan aiheutuneita valmistelu- ja tuotekuluja. Peruutukset tulee tehdä sähköpostilla anna.elo@liiku.fi Emme palauta alle 30 € maksuja, jotka johtuvat lajin vaihtamisesta toiseen.

Leirimaksut laskutetaan sähköpostilla keväällä 2024 ilmoittautumisen yhteydessä annetun ensisijaisen huoltajan nimellä. Maksut on suoritettava eräpäivään mennessä.

Huom! Leiriläisellä ei ole leiripaikkaa ennen kuin leirimaksu on suoritettu. Erääntyneet maksut siirretään VismaDueton perittäviksi.

Myös peruutusmaksut ovat perintäkelpoisia. Asiakas vastaa perintäkuluista. Mikäli laskussa on huomautettavaa, asiakkaan tulee olla yhteydessä LiikUn Porin toimistoon ennen laskun eräpäivää.

Muuta
•Useaan eri lajiin ei voi Ilmoittautua. Ainoastaan ensimmäiseksi tallennettu lajivaraus toteutuu, muut poistetaan. Varasijalla sama henkilö voi olla useammassa lajissa.
• Varasijalta paikan vastaanottaneet sitoutuvat paikan vastaanottaessaan varsinaisen leirin peruutusehtoihin, jotka astuvat voimaan samalla, kun paikan ottaa vastaan.
• Lajien ilmoittautumistilannetta päivitetään ja niiden toteutumisen mahdollisuutta katsotaan ensimmäisen kerran viikolla 18 (29.4-3.5.2024). Tämän jälkeen perutaan sellaiset lajit, joissa ei ole riittävästi osallistujia toteutuakseen Pitkiksellä 2024. LiikU pidättää oikeuden muutoksiin.
• Pitkiksen ruoka tehdään laktoosittomana.
• Leiriltä julkaistaan tapahtuma- ja yleiskuvia Pitkis-Sportin ja sen järjestäjän LiikUn eri alustoille leirin aikana ja sen jälkeen.
• Tapahtuma- ja yleiskuvien lisäksi leirillä tullaan ottamaan myös lähikuvia. Ilmoittautumislomakkeessa voi halutessaan kieltää lähikuvien ottamisen leiriläisestä.
• Tapahtuma järjestetään terveysturvallisesti noudattamalla viranomaisten ohjeistusta.